over Mijn Leven Zelf Geregeld

Mijn Leven Zelf Geregeld is onderdeel van Zeker Weten bv. Deze onderneming is in 2005 opgericht door small arrow orgJan Sinnema en
small arrow org Hans Winters.

Iedereen loopt in het leven tegen dingen aan die erg belangrijk zijn en die je eigenlijk zou moeten regelen. Maar hoe doe je dat en waar begin je?

Daarom zijn wij in 2011 gestart met Mijn Leven Zelf Geregeld. Want zo willen wij het voor u mogelijk maken om al die belangrijke dingen in het leven zelf eenvoudig te regelen. Stapsgewijs en heel begrijpelijk.

Natuurlijk horen wij graag uw small arrow orgmening en ervaringen. Want alleen zo kunnen wij het nog beter maken. Wij hopen dan ook dat u met ons mee wilt denken.

/Jan Sinnema: "Leef nu en Geniet...!"

" Om nu te genieten, moet ik een paar belangrijke zaken wel goed regelen. Dat heb ik nu ook gedaan en dat geeft me een gerust gevoel. Zo voorkom ik dat er misschien dingen gebeuren, die ik niet wil..."
regel ook uw zaken

/Hans Winters: "De kunst van rust is voorbereiding"

" Ik kom veel mensen tegen die hun persoonlijke dingen nog niet geregeld hebben. Want dat kan morgen ook, zeggen ze dan. Toch maakt hen dat vaak onrustig. Dat is jammer en onnodig, daarom ben ik met deze website begonnen..."
zie wat u kunt doen